Blog

Nov začetek

In se je začelo čisto novo poglavje. Ponovno. Verjamem, da bo v mojem življenju še veliko takšnih novih začetkov, novih poglavij. Veliko jih je tudi že bilo; eni lepih in tudi drugih, malo manj lepših. Morda vsebina moje prve objave res ni najbolj primerna za otvoritev spletne trgovine, ampak vseeno se mi zdi, da moram biti iskrena. Najprej sama s seboj, potem pa še z celotnim svetom.

Zadnjo leto je bilo zelo pestro, saj je bilo ogromno novih začetkov. Grenko-sladke izkušnje. Zgodile so se nekakšne prelomnice v mojem življenju. In čeprav je bilo vse prej kot pa lahko, sem se ob tem naučila veliko novega. Ponovno sem našla sebe in svoj (notranji) glas. Najbolj pomembno od vsega pa je, da si končno upam sanjati.

Leto dni nazaj se je zame začelo težko obdobje. Po večih letih “skrivanja” sem odvrgla svoj oklep in masko. Sprva je bilo vse popolno, kot v pravljici, nato pa so oblaki nad menoj postali vedno bolj temnejši. Padla sem v neko čudno temo – moj vsakdanjih je bil jok, žalost, nezaupanje in občutek samote. Najtežja so bila jutra, saj se nisem