Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini iwiellas.com, pregledam in obravnavam še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila.

Če izberete izdelke, ki so označeni na zalogi in ko je naročilo potrjeno in predračun plačan, paket odpošljem. Partner za pošiljanje je Pošta Slovenije, ki večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Vsi stroški dostave veljajo le za dostavo na naslove, ki se nahajajo na območju Republike Slovenije. Pred končnim potrdilom nakupa ima vsak potrošnik omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno. Ob predaji vašega paketa dostavni službi vas obvestim.

Cena poštnine je odvisna od načina plačila:

PO PREDRAČUNU:
Navodila in podatke prejmeš ob naročilu na tvoj posredovani e-naslov. Nakazilo lahko poravnate preko spletne banke ali položnice na pošti (UPN obrazec). V tem primeru znesek pakiranja in poštnine znaša 2,50 €.
Paket odpošljem po prejemu plačila na TRR. Naročilo po predračunu velja 10 delovnih dni. Po desetih dnevih neplačila, se smatra, da od nakupa odstopate.

PO POVZETJU Z GOTOVINO:
Kupnino plačate poštnemu uslužbencu ob dostavi. Če vas takrat ne bo doma, vam pusti listek in lahko paket prevzamete in plačate na vaši pošti. V tem primeru poštnina znaša 4,00 €. Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek NI vračunan v stroške dostave in pakiranja in nanj nimam vpliva (provizija se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije).

OSEBNI PREVZEM IN PLAČILO V MARIBORU:
Naročila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stroškov prevzamete tudi osebno v Mariboru. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske pošte.

V kolikor izdelek potrebujete nujno v čim krajšem času, me kontaktirajte preko elektronske pošte info@iwiellas.com ali po telefonu 040 755 625. Po najboljših močeh se bom potrudila, da uskladimo vaše želje in mojo zmožnost izdelave.