Nov začetek ali konec? Priprava na konec?

Morda je malo ironično, nenavadno, žalostno, da moja druga objava po vrsti na tej strani govori o nekakšnem koncu. Morda je to res konec, ampak vsak konec ima nov začetek.
O tem sem pravzaprav razmišljala že dalj časa – še preden sem naredila spletno trgovino. 

Razum ali čustvo?

Razum mi je govoril, naj nadaljujem z Iwiello, saj bi jo bilo škoda po tolikih letih ustvarjanja “zavreči”. Ampak ko sem začela poslušati svoje srce in sem spustila svoj ego, sem prišla do drugačnega odgovora…

Lansko leto sem skoraj izgubila svoj največji zaklad – moj pevski glas. Povem vam, ni mi bilo enostavno. Ena najtežjih preizkušenj, s katero sem se morala spopasti.
Še danes se mi zdi, da z mojim glasom ni vse tako, kot bi moralo biti, a po drugi strani pa se mi zdi, da zadevo obvladam bolje kot kdaj koli prej. Ugotavljam, da mi tukaj ponovno zelo nagaja strah. Strah pred izgubo tega, kar mi pomeni največ. Najbolj nenavadno od vsega pa je tudi to, da se mi je s “poškodbo glasu” odprlo veliko novih glasbenih projektov, s tem pa sem posledično nekako ponovno začela sanjati svoje ‘prave sanje’

Mesec dni nazaj sem si na glas priznala, da me izdelava voščilnic utruja – ne izpolnjuje/veseli me več tako, kot me je nekoč.  Življenje pa je prekratko in čas, ki ga imamo na razpolago nam je velikokrat preveč samoumeven. Tudi sama ga še zmeraj preslabo izkoristim. In škoda se mi zdi, da čas namenjam stvarem, ki me več ne veselijo.

Kaj točno bo z Iwiello in voščilnicami?

Morda je to zgolj prehodno obdobje in potrebujem počitek. Da bi dokončno prenehala z ustvarjanjem – to pač ne! 🙂 
V glavi imam številne ideje (nekatere že pridno izpolnjujem). Morda se bo iz teh idej razvil kak večji projekt ali pa bo ostalo zgolj kot balzam za mojo ustvarjalno dušo. Ne vem.
Vem zgolj eno stvar. Petje bo sedaj moja prioriteta številka ena. 

To (še) ni tisti pravi konec. Na voljo še imam ogroomno materiala in potrebščin, ki jih še moram uporabiti. Veliko ustvarjalnega materiala sem že oddala – prijateljicam, za dobrodelne namene,… Verjemite mi, ogromno se nabere v petih letih ustvarjanja. Začelo se je z enim predalom, sedaj pa je ustvarjalnim potrebščinam namenjena cela moja soba!

Ker so škatlice presenečenja (eksplozivne škatle) zelo popularno papirnato darilo, meni pa predstavljajo ustvarjalni izziv, jih bom še nekaj časa izdelovala.
Ne bom pa več po naročilu izdelovala ostalih (preprostejših) vrst voščilnic. 

Hvala vsem, za zaupanje in lepe besede v vseh teh letih <3 !!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja